Първоначално публикувано от bass
Известие
Collapse
No announcement yet.
Джанти тип "Телефонна шайба"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bassТук имаме човек, който притежава такива джанти (ма не знам колко са на брой и дали са този размер)
Видях ги тия дни и се сетих за темата.'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33Тия ми прилечат на оригиналните на SZ/RZ (ако не са баш те).Първоначално публикувано от alfтакива са фабричните на 155Q4
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
До bass.Видях снимката на тия джанти с трите големи кръга.Та значи на мойта алфа са такива 17" - така я взех.Знееш ли нещо за тях?От кой модел са или са просто разработка в стила на алфа шайбите.Същите ги видях в каталога на един познат гумаджия, но не се сещам на кой производител са....иначе ми ги хвалят навсякъде като много здрави...156 1.8 TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от bad_batсамо има един недъг-кристални стопове на тъмна боя,с опушени стопове щеше да изрине всички кочини
Първоначално публикувано от Violator
Най добрите джантии на мойта са тези и много я отварят ...
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Re: Джанти тип "Телефонна шайба"
Първоначално публикувано от bassКратък исторически преглед, вероятно с неточности и пропуски, нооо... няма време за повече
http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=7219'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от GrimПървоначално публикувано от bassКратък исторически преглед, вероятно с неточности и пропуски, нооо... няма време за повече
http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=7219sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarinaАми той модела на твоята Алфа е на нястото на 33 след 90 г. колега ако не се лъжа.'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Още два модела
Моите 18-ки (наистина те не са оригинални, но са правени от TGF специално за Алфа 166)
И едни други оригинални 17-ки за 166, преди фейслифта
Comment
Comment